Sch H I IPO I Bidja’s Chezco

chezco2

En av avd. Nordenfjeldske’s største og første “prøvekluter”  innen RIK er død. Sch H I IPO I Bidja’s Chezco sovnet søndag 18/4 inn stille hos veterinæren. Noe som startet med en “enkel øreoperasjon” utviklet seg til alvorlige problem.

Det var med et utrulig tungt hjerte som Kjersti, Odd, Annett og Geir tok farvel med Chezco.

Chezco startet tidlig sin RIK karriere på det første grunnkurset som Danske Søren Iversen hadde i Trondheim. Vi var alle sjarmert over den 10 uker gamle valpen som hang i skinnfillen som om han ikke gjort annet.

chezco_overfall

Chezco har vært med hele veien og er en av de hundene som utviklet våre figuranter og gitt oss en masse kunnskap. Selvfølgelig har også dette preget hunden i det at vi prøvd både kreti og pleti, men sine begge ene’r prøver har han avlagt med glans og kan også stoltsere med 3:e plass i Schützhund I på første Schützhund NM og 2:e plass i Sch H I 2004.

chezco_bevokting

Chezco har også vært nabolagets store “gulle-gutt” med sitt vinnende vesen og sitt utrulig fine gemytt har han vært en meget god ambassadør for Schäferhunder generelt.

Han har også vært en god venn og støtte til sin matmor Kjersti under alle tider, men enda hatt litt over til sin “reserve-far” Odd.

Vi ønsker alle Chezco en god reise til de evige jaktmarker. Der han garantert springer rundt og kozer seg.

Farvel vennen, hils alle kjente.

STOR KLEM …